Wie ben ik?

Created on 03/07/2013 at 16:10 by admin

 

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Roy een blogger, schrijver en (affiliate-) ondernemer die actie onderneemt om mijn doelen te bereiken als een succesvol internet ondernemer.

In het afgelopen driekwart jaar hebben mijn tijd en inspanningen in mijn online business echt geleid tot uitbetaling. Ik heb bewezen bij mezelf dat het verdienen van inkomen online zeker een realiteit is en iets dat ik zal blijven nastreven.

De creatie van deze website was onderdeel van mijn internet marketing en ondernemende doelen voor 2013.
Sinds ik mijn reis zijn begonnen als een internet marketeer heb ik veel nuttige strategieën gevonden om geld te verdienen online. Onderweg heb ik ook vele strategieën gevonden om uit te breiden en om mijn bedrijf te laten groeien. Ik wil hier mijn resultaten, analyse, en gedachten delen.

Ik wil met jullie delen, wat ik heb geleerd in mijn online business avonturen, mijn strategieën, en alles langs de weg.

Volg mij op mijn Ondernemers reis hier.  Volg mij op mijn reis. De tijd is nu, laten we samen slagen!

Bouwen aan een betere website en internet business!

Receptenboek

Klik hier voor het Receptenboek

My Website